Van de voorzitter #1

27 september 2021 15:45

Een nieuw seizoen, nieuwe competities, nieuwe website en nog veel meer. Vanaf dit seizoen een nieuwe rubriek: Van de voorzitter. In deze rubriek geeft de voorzitter de laatste updates over zaken die spelen binnen de vereniging. Veel leesplezier!

Beste V.V. Steensel leden en website bezoekers,

U bent zojuist terechtgekomen op de nieuwe website van V.V. Steensel. Een nieuwe uitstraling, makkelijker in gebruik en voorzien van enkele handige snufjes zodat we u beter op de hoogte kunnen houden over de vereniging en de competities. Een van de vaste onderdelen op de website zal een update vanuit het bestuur/de voorzitter zijn. Vandaag editie nummer 1.

Het nieuwe seizoen is nog maar net van start gegaan en het belooft nu al een bijzonder seizoen te worden. Niet alleen omdat we er zo naar uitgekeken hebben, maar ook omdat er in de tussentijd dingen veranderd zijn.

Hoe staan we ervoor en wat is er anders dan voorgaand seizoen:

• Het damesteam is er helemaal klaar voor. Met nog meer meiden dan vorig jaar zijn ze gestart aan het nieuwe seizoen. Tip! Volg naast V.V. Steensel ook steenseldames1 op Instagram.
  • We hebben vanaf dit seizoen 4 senioren heren elftallen. Dit is een elftal minder dan voorgaande jaren, omdat er enkele actieve leden rustend lid zijn geworden.
  • Er is voor het eerst een 7 tegen 7 heren team 45+ op zondagmorgen. Dit is een nieuwe competitie variant, die vanuit V.V. Steensel is opgestart onder de KNVB.
  • De klassiekers trainen zoals gewoonlijk op zaterdagmiddag en zijn nog altijd erg fanatiek.
  • De KSC-jeugd is ook weer met volle moed het nieuwe seizoen in gegaan met 9 teams.
  • Van de gemeente hebben we een nieuw hekwerk voor het hoofdveld gekregen. Hier is enorm veel werk verzet door het onderhoudsteam met hulp van enkele andere vrijwilligers. Het ziet er super strak uit!
  • Er zijn helaas sponsoren gestopt omwille van de pandemie. We zijn hen heel erg dankbaar voor alles wat ze voor de vereniging hebben gedaan.
  • Daar staat tegenover dat we ook nieuwe sponsoren gevonden hebben en hopen dat we nog lang van hun steun mogen genieten. Een belangrijk wapenfeit op sponsorgebied is de verlenging van het hoofdsponsorcontract met Intersport dat meer mogelijkheden biedt voor de leden. Meer info volgt snel via de website.
  • Tenslotte de nieuwe website voorzien van de laatste snufjes en updates. Elftalindelingen, standen, programma’s zijn direct zichtbaar op de website en gelinkt aan de KNVB.

Corona is helaas nog niet helemaal voorbij en we zullen ons blijven houden aan de geldende regels. We zijn ons ook bewust dat de corona-periode een lastige tijd voor de vereniging en de betrokkenen is. We willen iedereen dan ook bedanken die geholpen heeft om de vereniging door deze voetballoze periode te loodsen. Met name de sponsoren, leden, vrijwilligers (specifiek onderhoudsteam, KSC bestuur en kantinecommissie) verdienen een groot compliment.

We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om alles weer helemaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Zowel in de kleedlokalen, de kantine, qua materiaal, bezetting in kantine en commissies zijn we er klaar voor. Echter zoeken we nog steeds naar iemand die ons kan helpen met het wedstrijdsecretariaat voor de senioren. Mocht je hier je steentje in bij willen dragen, neem dan contact op met Tijn van der Aa. Dit kan via secretaris@vvsteensel.nl.

We kijken uit naar een nieuw seizoen, naar een nieuwe competitie, naar gezelligheid in de kantine, naar de winnende goal in de 90ste minuut en naar gejuich op een volle tribune!

Tot snel op sportpark “Den Elzenbroeke”!

Namens Bestuur V.V. Steensel,

Maarten Metz

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!