Nieuws - V.V. Steensel

Nieuws

Nieuws

Van de voorzitter #4

3 mei 21:30  Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden dat er een “Van de voorzitter” op de website is geplaatst en via mail is verstuurd. Het was niet de bedoeling dat het zo lang duurde, maar we waren/zijn met een heleboel zaken bezig. De tijd die daarin is gaan zitten, zorgden voor minder tijd voor een stukje. Waar zijn jullie dan allemaal mee bezig (geweest), zullen jullie denken? Dat zijn allemaal belangrijke, leuke en mooie dingen, dus heb ik er een stukje over geschreven😉.meer »


Save the date – 90-jarig jubileum VV Steensel

21 april 20:00  Op 15 maart 1934 is Voetbalvereniging Steensel opgericht. In 2024 bestaat de vereniging 90 jaar en dit heuglijk feit gaan we groots vieren!meer »


Secretaris VV Steensel

20 maart 17:00  VV Steensel is op zoek naar een secretaris voor het hoofdbestuur van de vereniging. De secretaris heeft een belangrijke rol in de communicatie binnen en buiten de vereniging. Hij/zij communiceert met bestuur, KNVB, senioren leiders, wedstrijd coördinatoren van andere verenigingen en externen die contact zoeken met de vereniging. Meer info: zie vacaturesmeer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!