Nieuws

Nieuws

Voetbalschool Kempisch Voetbal Collectief

3 oktober 15:45  Wij zijn Jordi Huybregts en Thed van de Kerkhof. Samen zijn we in de zomer van 2020 het Kempisch Voetbal Collectief gestart. In de Kempen zagen we dat er buiten de reguliere verenigingen weinig werd gedaan op het gebied van voetbal. Daarom willen we de kinderen wat extra’s kunnen bieden. Met het Kempisch Voetbal Collectief organiseren we verschillende evenementen en hebben we onze eigen voetbalschool. Altijd staat plezier voorop! Wij willen graag samen met de kinderen superleuke voetbalherinneringen maken, waar ze over vele jaren nog met plezier aan terugdenken.meer »


Gezocht: Bar- en keukenmedewerkers

30 september 11:15  Voor ons leuke horeca-team zijn we opzoek naar nieuwe toppers die ons komen versterken. Heb je altijd al achter de bar of in de keuken willen werken? Dan zoeken wij jou!meer »


Rabo Clubsupport actie 4-10 van start

29 september 19:30  Ook dit jaar doet V.V. Steensel weer mee met de Rabo Clubsupport actie van de Rabobank. Op deze manier hopen we als vereniging een mooi bedrag in te zamelen om het gestelde doel te verwezenlijken.meer »


Van de voorzitter #1

27 september 15:45  Een nieuw seizoen, nieuwe competities, nieuwe website en nog veel meer. Vanaf dit seizoen een nieuwe rubriek: Van de voorzitter. In deze rubriek geeft de voorzitter de laatste updates over zaken die spelen binnen de vereniging. Veel leesplezier!meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!