Nieuws - V.V. Steensel

Nieuws

Nieuws

Nacompetitie promotie Steensel 1

10 juni 11:30  Aanstaande zondag speelt ons Vaandel elftal haar eerste wedstrijd in de nacompetitie. De eerste wedstrijd wordt aanstaande zondag om 14.30 gespeeld in Lieshout. meer »


Van de voorzitter #3

4 juni 20:00  Beste Leden, Als ik dit stuk schrijf, zit het seizoen er voor een aantal senioren elftallen al op en heeft de sport & spel dag voor de jeugd plaatsgevonden. Voor de selectie is het seizoen nog niet klaar want het eerste en tweede elftal spelen op tweede pinksterdag nog hun laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Dit betekent dat alle competities, na enkele jaren van corona, hierna volledig uitgespeeld zijn. We sluiten dan (bijna 😉) een seizoen af waarin het voetballen weer normaal werd. Een heerlijk gevoel voor velen van ons, want het is als vanouds om op zaterdag of zondag te voetballen en daarna in de kantine gezellig wat te drinken.meer »


Groot Pierentoernooi 2022

30 mei 20:00  Weer in conditie komen of gewoon gezellig met een vriendenteam? Het kan beiden. Op zaterdag 3 september 2022 organiseert VV Steensel het jaarlijkse Groot Pierentoernooi met aansluitende feestavond. Inschrijven kan via pierentoernooi@vvsteensel.nl.


Sport- en Speldag

22 mei 8:45  Op zaterdag 4 juni organiseert onze activiteitencommissie voor de tweede keer de Sport- en speldag voor de jeugdteams.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!